Σελίδες

Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

Τα λάθη που πρέπει να αποφύγετε στην ιστοσελίδα σας

Ο καθένας πλέον στις μέρες μας ή σχεδόν ο καθένας μπορεί να δημιουργήσει μια ιστοσελίδα για την επιχείρησή του. Εάν δεν έχετε όμως επαγγελματική εμπειρία σ αυτό τότε καλό είναι να απευθυνθείτε σε μια εταιρεία ή έναν ειδικό πάνω στα θέματα κατασκευής ιστοσελίδων.



Ας αρχίσουμε λοιπόν από τα κοινά λάθη που μπορεί να κάνει κάποιος.

1.ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΗ ΠΛΟΗΓΗΣΗ

Είναι ένα από τα λάθη που μπορεί να συμβεί στους επισκέπτες σας όταν εισέρχονται στην σελίδα σας. Δυσκολεύονται και δεν ξέρουν από που και πως μπορούν να βρουν τις πληροφορίες που χρειάζονται. Τα κουμπιά πρέπει να είναι ορατά και σε εύκολο σημείο.
Πρέπει οι χρήστες να βρουν αυτό που χρειάζονται με όσο το δυνατόν λιγότερα "κλικ".

2.ΑΚΑΤΑΣΤΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

Μην ξεχνάτε ότι η κεντρική σελίδα είναι το πρώτο πράγμα που βλέπει ένας υποψήφιος πελάτης για την επιχείρησή σας. Μην χρησιμοποιείται πάρα πολύ μεγάλα κείμενα και εάν θέλετε να βάλετε πολλές φωτογραφίες τότε καλό είναι να τις βάλετε σε σειρά και να  εμφανίζεται μία κάθε φορά , διαδοχικά.

3.ΜΗΝ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΑΦΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ

Καλό είναι να ασχολείστε συχνά μ αυτό και να μην δείξετε ότι φτιάξατε ένα site πριν χρόνια και το αφήσατε στην τύχη του. Πρέπει να φαίνεται ότι η επιχείρησή σας είναι ενεργή!
Ενημερώστε την ιστοσελίδα σας συχνά πράγμα το οποίο θα σας βοηθήσει και στις μηχανές αναζήτησης. Μην αφήνεται μέσα περιεχόμενα τα οποία δεν ισχύουν πλέον.

*προσέξτε πολύ τα ορθογραφικά λάθη στα κείμενα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου