Σελίδες

Δευτέρα 18 Αυγούστου 2014

Τα 5 γνωρίσματα των επιτυχημένων επιχειρηματιών





Παρακάτω θα δείτε τα 5 σημάδια που πρέπει να έχει ένας επίδοξος επιχειρηματίας στο ξεκίνημά του για να πετύχει & τις σωστές κινήσεις που πρέπει να κάνει για να εκτοξεύσει την επιχείρησή του .

1) ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ: η επιτυχία δεν είναι κάτι που μπορεί να συμβεί μέσα σε μία νύχτα. Είναι το προϊόν του χρόνου και της προσπάθειας που θα καταναλώσετε σ αυτήν. Μην ακολουθήσετε από την αρχή το "τέλειο ή τίποτα", αποκτήστε την ικανότητα να αναπτύσσεστε με την πάροδο του χρόνου.Θα εξελίσετε συνεχώς εσείς και η επιχείρηση σας και σ αυτό θα σας βοηθήσουν 3 ερωτήσεις. 
α)τι λειτουργεί?, β) τι είναι αυτό που ΔΕΝ λειτουργεί?, γ)τι πρέπει να αλλάξετε?

2)ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΑΦΗΣ : για να κάνετε τις σωστές κινήσεις θα πρέπει να ξέρετε τί στοχεύεται και τι θέλετε να πετύχετε.
Η κατεύθυνση αυτή θα καθορίσει και τις κινήσεις που τελικά θα κάνετε.

3)ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΘΙΑΣΜΕΝΟΙ: ένα βασικό χαρακτηριστικό για να κάνετε τις σωστές κινήσεις και να πετύχετε, είναι να κάνετε αυτό που αγαπάτε ή που είστε διατεθειμένος να ξοδέψετε χρόνο για να το μάθετε επειδή σας αρέσει.

4)ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΘΑΡΡΟΣ : αυτό θα σας κάνει να διαφοροποιηθείτε από τους υπόλοιπους, η καινοτομία πολλές φορές σε στρέφει προς την επιτυχία και φέρνει άνοδο στην επιχείρησή σας.

5)ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΞΥΔΕΡΚΗΣ: οι μεγάλοι επιχειρηματίες γνωρίζουν ανά πάσα ώρα και στιγμή  και έχουν αυξημένη ικανότητα ώστε να κάνουν τις σωστές κινήσεις την σωστή στιγμή.Θα πρέπει να καταβάλετε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε η αγορά σας να μείνει συνδεδεμένη μαζί σας.Σε περίπτωση που κάθε φορά τα προϊόντα ή οι υπηρεσίες καλύπτουν τις ανάγκες του κόσμου , τότε έχετε ήδη πετύχει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου